Fra venstre: Kaféleder Elisabeth Evjenth Andersen, statssekretær Ole Henrik Krat Bjørkholt og kjøkkensjef Camilla-Arriane Bakke. Fotograf: Toril Bergh Moss, SSN.

Studentkantine på Bakkenteigen fikk bronse i NM Sunn mat i kantina

Spisestedet Alimento på Bakkenteigen kom i dag på tredjeplass i konkurransen NM Sunn mat i kantina. 460 kantiner deltok i konkurransen.

Spisestedet eies og drives av Studentsamskipnaden i Sørøst- Norge (SSN).

Camilla-Arriane Bakke har ledet arbeidet med Alimentos deltakelse.

– Det er utrolig flott at vi får en pris i denne konkurransen. Vi har jobbet mye for å få frem retter som både er delikate, og som treffer på kriteriene. Samtidig har vi måttet dokumentere bidragene våre inn til konkurransen. Det er kjempegøy at vi klarte å få en så høy plassering, sier Bakke.

SSN driver spisestedene på campusene til Universitetet i Sørøst-Norge (USN).

Vil bruke det til inspirasjon

Direktør for campustjenester Eva Kjersem Larsen sier at det er en stor dag for Alimento, og at konseptet for konkurransen passer fint i sammenheng med SSNs strategi.

– Vi jobber for å være mest mulig bærekraftige. Det handler om å tenke på både menneskene, organisasjonen og planeten. Vi er veldig stolte over den fantastiske jobben Camilla-Arriane og gjengen på Alimento har gjort i konkurransen. Nå vil vi bruke det flotte resultatet som inspirasjon, sier Kjersem Larsen

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *