Innerdalshytta er en av de betjente hyttene som åpner for sommeren nå.

Flere velger DNT-ferie i sommer

DNT starter sommersesongen med solid oppgang fra i fjor. – Sommerminner trenger ikke koste skjorta eller bli betalt i dyr Euro.

I inngangen til sommersesongen har DNT nå 300.000 medlemmer. Det er 3,7 prosent flere enn på samme tid i fjor.

– Dette er en historisk god start! Aldri før har vi gått inn i sommeren med så mange medlemmer. Det er helt tydelig at folk planlegger norgesferie i år, og vi ønsker hver eneste en hjertelig velkommen til våre hytter og turer, sier generalsekretær Dag Terje Klarp Solvang i DNT.

Antallet medlemmer i DNT stiger normalt gjennom året. Selv om mange er faste medlemmer, er det mange som melder seg inn i forbindelse med ferier når de skal benytte seg av hyttene.

Norge som rimelig alternativ

DNTs generalsekretær mener interessen for friluftsliv er stabil, men det virker som om enda flere nå ønsker å droppe utenlandsferien i år og satse på Norge som ferieland.

–  Det er veldig gledelig. Ingenting er bedre enn at folk kommer seg ut og ser verdien av de 570 delingshyttene DNT har som er tilgjengelig for alle. Sommerminner trenger ikke koste skjorta eller bli betalt i dyr Euro. I friluftslivet finnes et tilbud som passer for alle slags folk og lommebøker, sier Klarp Solvang.

Denne helgen åpner DNTs tilbud i fjellet. På de mer enn 40 betjente hyttene i Sør-Norge står vertskap klare til å ønske gjester velkommen. DNT har også mange hundre rimelige selv- og ubetjente hytter over landet. Disse ligger til fjells, i skogen, nær byer og langs kysten. Nøkkel til hyttene får man når man er medlem i DNT.

Abonnèr i dag

Du får rett til å publisere egne saker (moderert), tilgang til “+” saker og etterhvert få tilgang til planlagt fordelsklubb.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *